Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- این روزها بازار شاسی‌بلندها بسیار داغ است! بازاری که چندین سال است خواستار همه بازه‌های قیمتی است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، این روزها بازار شاسی‌بلندها بسیار داغ است! بازاری که چندین سال است خواستار همه بازه‌های قیمتی است. از شاسی بلندهای کاملاً لوکسی مانند لکسوس LX570 گرفته تا مینی کراس اوورهای چینی و فرانسوی، هرکدام مشتری خودشان را دارند و می‌توان گفت هیچ بازاری خالی نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید به همین دلیل است که شرکت‌های چینی، سرسختانه در حال تولید و ارسال خودروهای شاسی‌بلند به بازار ایران هستند. در ادامه واردات شاسی بلندهای چینی که از شرکت‌های متفاوتی نیز انجام می‌پذیرد، سالانه مدل‌های جدید با ظواهر فریبنده به ایران می‌آیند و طبیعتاً به دلیل طراحی بدنه، به فروش می‌رسند.

در این میان شرکت ام وی ام که با نام چری نیز شناخته‌شده است، مدل‌های متنوعی از خودروها را تولید کرده که از جدیدترین آن‌ها X22، یک شاسی‌بلند، با جثه‌ای متوسط است. این کراس اوور که در نقش کوچک‌ترین کراس اوور چری به میدان آمده است را بیشتر بررسی می‌کنیم:

بدنه خودرو:

از انصاف نگذریم، این کراس اوور از نمای روبرو، واقعاً زیبا است! چراغ‌های اخم‌کرده، کاپوت خط‌دار و ساده و البته سپر زیبا، ترکیب بسیار خوبی را تولید کرده است. اما اگر آرام‌آرام به سمت پشت خودرو حرکت کنیم، شاهد تغییر چهره از زیبا به زشت می‌شویم. از زاویه کناری، ستون عقب این خودرو زاویه‌ای ناهمگون دارد و زمانی که به پشت خودرو می‌رسید، با چالشی بزرگ روبرو می‌شوید. چراغ‌هایی بسیار کوچک و خیلی بالاتر از عرف، دل شمارا می‌زند و البته سپر بسیار پهن و کمی زشت. البته این شاسی‌بلند به دلیل ارتفاع بالاتر بدنه و نوع متفاوت رینگ‌ها، کمی برای کارهای آفرودی بهتر از نسل‌های قبلی است.

فضای داخلی:

بیایید به سراغ فضای داخلی برویم. شاید شرکت چری متصور است فضای داخلی خودرو در نسخه‌های قبلی خیلی زیبا بوده و آن را دقیقاً تکرار کرده است. حتی همان پلاستیک خشک و خشنی که در نسخه‌های قبل بوده نیز تکرار شده و فضای داخلی آن شاید شمارا از بی‌کیفیتی و خلاقانه نبود کسل کند. البته یک نوآوری انجام شد و صفحه کیلومتر شمار این خودرو دچار تغییر شد. تغییری که شاید گیج‌کننده باشد. زیرا کیلومتر شمار ساعت‌گرد و دور موتور پادساعت‌گرد حرکت می‌کند. این تغییر واقعاً کار جالبی نبوده است. ازنظر فضای داخلی نگرانی چندانی درباره 4 نفر وجود ندارد. اما نفر پنجم به دلیل ناراحت بودن تکیه‌گاه صندلی، قاعدتاً نمی‌تواند سفر خوبی را تجربه کند.

مشخصات فنی:

اگر از فنربندی ساده این خودرو بگذریم، پیشرانه‌ای 1.5 لیتری چینی، تقریباً جزو لاینفک همه خودروهای کوچک چینی شده است. این پیشرانه‌ها که توان تولید 105 الی 107 اسب بخار را دارند در X22 هم تکرار شده‌اند. نسخه دنده دستی این خودرو ازنظر مشخصات فنی با مدل 315 برابری می‌کند و در مدل اتوماتیک، شاهد گیربکس 4 سرعته هستیم که قابلیت تغییر به حالت دستی را ندارد. پیشرانه این مدل اندکی نسبت به مدل دستی تقویت‌شده است. رانندگی حالت اقتصادی و اسپرت، یک تغییر جالب در چری ها است و شاید ارتفاع زیاد این خودرو، بتواند تعدادی از خریداران را به خود جذب کند.

بازار هدف:

بازار هدف خودرو شاسی‌بلند، آن‌قدر است که شرکت‌هایی مثل پورشه، بنز، BMW و بسیاری از خودروسازها را به‌سوی تولید این دسته از خودروها راهی کرد. پس می‌توان گفت تب‌وتاب سواری خودرویی با ارتفاع بیشتر در همه جهان همه‌گیر است. بدیهی است که قیمت پایین این خودرو می‌تواند جذب‌کننده جوانان و اقشار متوسط جامعه باشد. یکی از نقاط مثبت که باعث فروش این خودرو شده، طرح‌های فروش اقساطی است و اساساً بسیاری افراد نیز تنها به همین دلیل از محصولات این شرکت استقبال می‌کنند!! تا رویای رفاه را سبک چینی تجربه نمایند!

قیمت:

قیمت خودرو X22، در حدود 65 میلیون تومان است و به دلیل وضعیت بسیار بد فروش خودروهای چینی، غالب فروشندگان آن مجبورند آن‌ها را به‌صورت اقساطی به فروش برسانند. در حال حاضر این خودرو با حدود 22 الی 25 میلیون تومان پول پیش و ماهانه حدود 1.8 میلیون تومان واگذار می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۱۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • (تصاویر) خودروی لوکس چینی که قرار است به جنگ ب‌ام‌و و بنز برود
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • چپ‌کردن عجیب ماشین چینی توی کوچه! (فیلم)
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD